Ky çift ia kalon familjeve shqiptare, ka 20 fëmijë por kur të shihni nënën e tyre do mbeteni pa fjalë

Shumë kohë më parë në familjet shqiptare ka qenë traditë që të shkuarën të martuarit të sillnin në jetë sa më shumë fëmijë, por kjo ka ndryshuar me kalimin e viteve.
Megjithatë, historia që do të sjellim më poshtë ua tejkalon atyre që dëgjojmë nga të parët tanë dhe përveç kësaj është shumë aktuale.40-vjeçarja Sue Radford jeton në Angli sëbashku me familjen e saj të përbërë nga 20 fëmijë dhe bashkëshorti Noel.Kliko ne reklamen me poshte per te shikuar fotografite e gjith familjes dhe gjithashtu do ju hapet video ku ajo tregon se si i ka rritur dhe cfar sfida ka perjetuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.