Çfarë po ndodh me fytyrën e Mihrije Brahës?

Çfarë po ndodh me fytyrën e Mihrije Brahës?
Këngëtarja Mihrije Braha këtë vit ishte temë në mediat roze. U lavdërua e u kritikua shumë për fotografitë provokuese me bikini të cilat i postonte vazhdimisht. E temë ka qenë edhe ‘rinia e përjetshme’ e saj. Mirëpo, si duket ajo tashmë ka filluar të plaket, dhe nuk duket edhe aq bukur sikur në fotografitë që postonte në Instagram/koha.mk