Gruaja nga Kukësi: Pas 11 vitesh martesë, burri mbrëmë më kërkoi të bëja diçka që dhemb shumë

Një grua në prag divorci, e ka ndarë dhimbjen dhe tronditjen në një letër prekëse. Kjo është historia e rrëfyer.“Mirëmbrëma të gjithëve! Pas 11 vitesh martese, burri më tha mbrëmë se dëshiron të ndahet me mua.E pranoj, që kemi pasur disa probleme dhe keqkuptime gjatë këtyre viteve, por kemi qenë besnikë ndaj njëri-tjetrit.

Për më shumë – kaloni në pjesën e mëposhtme ose hap linkun

Leave a Reply

Your email address will not be published.