I vini bebes tuaj një nga këto 20 emra dhe ai/ajo do të bëhet !!

Kur vjen puna tek vendosja e emrit të fëmijës gjithnjë ka dilema të mëdha dhe se në çfarë do mbështetësh për të gjetur një emër të bukur dhe domethënës. Por, kësaj dileme me sa duket i jep fund web-page “MooseRoots”, i cili nëpërmjet një liste me emrat e njerëzve më të zgjuar në botë ka arritur të identifikojë emrat më të zakonshëm që kanë mbajtur dhe mbajnë gjenitë.
Për të lexuar të plotë hap linkun e rradhës- link