KY ËSHTË SHQIPTARI QË MORI PJESË NË MASAKRAT E SERBISË KUNDËR SHQIPTARËVE TË KOSOVËS

Gjatë luftës në Kosovë, kriminelët serbë vranë e masakruan burra, gra e fëmijë duke kryer gjenocid mbi popullsinë etnike shqiptare. Në mesin e paramilitarëve serb ishte edhe një shqiptar, me emrin Avni Muluviq. “Ky person quhet Avni Muluviq, ka qenë paramilitar i Serbisë dhe tani ka ndërruar identitetin dhe jeton në Zvicër me emrin Avni Mulaj.

Për të lexuar të plotë hap linkun e rradhës- link

8 thoughts on “KY ËSHTË SHQIPTARI QË MORI PJESË NË MASAKRAT E SERBISË KUNDËR SHQIPTARËVE TË KOSOVËS”

  1. The web’s finest free fuck site where nothing but quality porn videos are presented in plenty. Get the most exciting free fuck videos of horny babes that can’t spend a day without hardcore sex. Our site is loaded with cock stiffening fuck videos that will keep you horny for a long time. Here is your ravishing source of the world’s …

  2. Very good info. Lucky me I ran across your website by chance (stumbleupon). I have book marked it for later!

Leave a Reply

Your email address will not be published.