U DOGJ ME QUMËSHT DHE PO LUFTON ME JETËN, I ATI APEL PËR NDIHMË: ALTEA 2 VJEÇARE DUHET TË JETOJË

Image result for U DOGJ ME QUMËSHT DHE PO LUFTON ME JETËN, I ATI APEL PËR NDIHMË: ALTEA 2 VJEÇARE DUHET TË JETOJË

Altea 2-vjeçare është djegur me qumësht në të gjithë trupin dhe tani po lufton me jetën në QSUT.Prindërit e saj bëjnë apel për ndihmë që e bija të mund t’u mbijetojë plagëve të marra.-NR. i celularit të babit: 0697577821,-NR. I llogarisë te Raiffeisen: AL35202112400000000001291920 !

Për të lexuar të plotë hap linkun e rradhës- link

Leave a Reply

Your email address will not be published.