Ndodh e papritura mes Shkurtes dhe Shyhretes, iu publikohet fotografi tronditese!

Të gjithë duan ta dijë arsyen e vërtet se përse dy këngëtarët më të njohura e më të dashura dikur, Shkurta e Shyhretja i dhanë fund miqësisë, bashkëpunimit, shkruan “Kosovarja”.

Asnjëra e as tjetra nuk pranojnë të flasin për shkaqet që quan në këtë veprim, që i habiti shumë njerëz, pasi dyshen në fjalë i kishin parë prej kohësh si dy në një.
Për të lexuar të plotë hap linkun e rradhës- link

Leave a Reply

Your email address will not be published.