Gjermania kërkon 46 mijë punëtorë: Këto janë profesionet dhe mënyra si të aplikoni

Gjermania dhe kompanitë e saj kanë të hapura 46.608 vende pune për të cilat mund të aplikojnë qytetarë nga vendet e Ballkanit, duke përfshirë Shqipërinë dhe Kosovën.Mjekë, infermierë, inxhinierë të të gjitha kategorive, teknikë kompjuterash, zanatçinj, si hidraulikë, elektricistë, muratorë, mekanikë makinash, gomistë janë vetëm disa nga profesionet!
Për të lexuar të plotë hap linkun e rradhës- link

Leave a Reply

Your email address will not be published.