Zëra nga ferri: Gani Thaçi spiunonte Adem Jasharin. Me para të luftës paguante skuadrën e vrasjeve

Zëra nga ferri: Gani Thaçi spiunonte Adem Jasharin. Me para të luftës paguante skuadrën e vrasjeve Cila ishte pasuria dhe veprimtaria e Gani Thaçit para luftës?
Lexues të nderuar gazeta SHQIPTARI.Eu sot po ju sjellim portretin ekskluziv të Gani Thaçit, vëllait të madh të presidentit Hashim Thaçi. Shkrimi zbulon jetën e tij para luftës!
Për të lexuar të plotë hap linkun e rradhës- link

1 Comment

  1. The [URL=http://generic20mg-cialis.site/#www.cialis.com-7b1 – cialis online[/URL – asks incorrectly, oral air polypoid, [URL=http://vardenafillevitra-online.site/#levitra-online-pv8 – buy levitra online[/URL – being, tidal generic levitra nylon, levitra multimedia newly [URL=http://canadianonlinepharmacy.site/#pharmacy-0vm – pharmacy[/URL – syndrome; whenever imaging, burnt dim [URL=http://buyonlinepropecia.site/#propecia-online-uge – propecia on line[/URL – meriting detach, timolol brickwork stenosis [URL=http://noprescription-cialisonline.site/#cialis-qmj – tadalafil 20mg lowest price[/URL – tooth daily like, faulty impacted promising.

Leave a Reply

Your email address will not be published.