Specialja: Keto zyrtar te larte urgjentisht duhet arrestuar!

Image result for daut haradinaj , thaci , fatmir limaj

22 zyrtarë të lartë shtetërorë pritet të arrestohen shumë shpejtë për korrupsion dhe vepra të ndryshme penale, e në mesin e këtyre të arrestuarve do të ketë edhe ish ministra, zëvendës ministra, zyrtarë të lartë të kompanive publike e të tjerë.
E, për të gjitha këto ka folur në emisionin “Euro Tribuna”, përballë Menduh Abazit.
Për të lexuar të plotë hap linkun e rradhës- link

Leave a Reply

Your email address will not be published.