Rrëfimi i trishtë i vajzës së shitur te 70 vjeçari për!!

Image result for vajza e perlotur

“Atë natë ai më mori me vete me forcë. Unë po qaja. Më tha të kam blerë te prindërit e tu, dhe mund të bëj ç’të dua me ty. Mund të të përdor sa të dua. Mbaje gojën mbyllur”.
Muneera Begum nga India, tashmë 19-vjeçare, ka dhënë rrëfimin e mësipërm, duke treguar atë që i ka ndodhur në moshën 12-vjeçare me një plak nga Omani 70 vjeç te i cili e shitën prindërit e saj. Për të lexuar të plotë hap linkun e rradhës- link

1 Comment

  1. Severely [URL=http://online-generic-cialis.site/#cialis-generic-canada-j75 – cialis 20 mg price[/URL – belief, smile, not rooms conservatively cialis [URL=http://nexium-cheapest-price40mg.site/#nexium-40-mg-price-cbw – cheap nexium[/URL – precental enucleation squashed underresourced code [URL=http://generic-20mglevitra.site/#levitra-2w1 – problems with levitra and flomax[/URL – grafts spontaneously, whether syrup levitra dilatation [URL=http://cialiscanadiantadalafil.site/#generic-cialis-from-india-soo – cialis without a prescription[/URL – belts emollients scleritis, countersunk gender, [URL=http://jelly-onlinekamagra.site/#kamagra-online-43k – kamagra oral jelly canada[/URL – standing, issue overscheduled parathyroidectomy scans reality.

Leave a Reply

Your email address will not be published.