HISTORI PREKESE E ELI FARA, NUK U MARTOVA ME SEPSE!!!

Eli Fara tregon përse nuk u martua më

Eli Fara një nga këngëtaret më të bukura shqiptare, edhe pse vitet ikin.
Ajo është nënë e një vajze, Marinës, që është bërë gjithashtu personazh i njohur, që e ka lindur kur ishte shumë e re në moshë. Martesa e saj me të atin e vajzës përfundoi shpejt dhe që nga ajo kohë Eli Fara, nuk është rimartuar duke vendosur të jetojë vetëm me vajzën dhe t’i kushtohet muzikës. Për të lexuar të plotë hap linkun e rradhës- link

Leave a Reply

Your email address will not be published.