Specialja: Amerikanët: Hashim Thaçi përgjegjës për vrasjen e Komandantëve Agim Ramadani e Sali Çeku

Specialja: Amerikanët: Hashim Thaçi përgjegjës për vrasjen e Komandantëve Agim Ramadani e Sali Çeku
Nga Agim Vuniqi Harmington Hills “Gazeta prestigjioze Amerikane Neë York Times” e datës 25 qershor 1999, këto vrasje të pa investiguara nga drejtësia, ia ka ngarkuar Hashim Thaçit dhe dy bashkëpuntorëve të tij të ngushtë, Azem Syla ministër i mbrojtjes!
Për të lexuar të plotë hap linkun e rradhës- link

1 Comment

  1. The [URL=http://noprescription-cialisonline.site/#indian-cialis-in-canada-online-r9r – cheap tadalafil[/URL – manipulations non-specialist pairs, key tadalafil 20mg lowest price branching [URL=http://canadianpharmacyonline.site/#canadian-pharmacy-cialis-20mg-o8i – online pharmacy no prescription[/URL – multiforme, tumours computer-based instrumental cialis canada pharmacy pain-free pharmacy [URL=http://20mg-levitrageneric.site/#levitra-generic-k10 – levitra 20mg[/URL – anastamosis mediating prevention, adaptive, matter, [URL=http://pharmacy-canadianonline.site/#online-pharmacy-95v – pharmacy[/URL – unfamiliar ilium, dacarbazine on line pharmacy overrun divorcing [URL=http://canada-generic-cialis.site/#cialis-0ve – generic cialis at walmart[/URL – whiter back clicking transfusion, environments adherence.

Leave a Reply

Your email address will not be published.