Ekskluzive: Ja çka thonë defteret turke për origjinën serbe të Hashim Thaçit!

“Babai i jot Hashim, Haxhiu ishte shumarë (roje pylli). Babai i Haxhiut Sinani a ishte Sinan Idrizi?
Po babai i Sinanit, a ishte Radosllav Daniloviç, pop serb. A ishte martu me rome, dhe kisha a e kishte përjashtuar? E ky prej inatit të tyre a e pranoj fenë islame dhe e merr emrin Jusuf? Pra, Jusufi!
Për të lexuar të plotë hap linkun e rradhës- link

6 thoughts on “Ekskluzive: Ja çka thonë defteret turke për origjinën serbe të Hashim Thaçit!”

  1. It is actually a good and helpful piece of info. I am glad that you choose to shared this beneficial info with us. Please maintain us informed like this. Thank you for sharing.

Leave a Reply

Your email address will not be published.