Një tërmet i madh do ti ndaj kontinentet përgjysmë, parashikimi i tmerrshëm i shkenctarit

Falë ngrohjes globale, të gjithë e dimë se planti ynë është buzë shkatërrimit. Por shkatërrimi duket do të jetë aq i keq sa që do t’i ndajë dy kontinente dhe do të marrë miliona jetë me vete.Sipas Dr. Mehran Keshe, një shkencëtar nuklear i cili ka specializuar në Inxhinieri Nukleare në Universitetin e Londrës, Tokën do ta shkatërrojë një tërmet shumë i madh.
Për të lexuar të plotë hap linkun e rradhës- link