Nuk pritej të mbulohet kjo këngëte shqiptare


E fundit: Nuk pritej të mbulohet kjo këngëte shqiptare
Të cilat japin mesazhe të ndryshme, por edhe përçohen në mënyra të ndryshme. Një urim më ndryshe ka ardhë edhe nga këngëtarja e njohur Yllka Kuqi, shkruan lajmi.net.

Ajo kishte vënë një mbulesë në kokë, ku prapa saj ishte një mbishkrim arab dhe me foton e shkrep ur bashkëngjiti edhe një mesazh urues.
Për të lexuar të plotë hap linkun e rradhës- link