Ky është Ariani,djaloshi i vrarë sot nga xhaxhai i vet!

Në vrasjen e trefishtë që sot në ditën e festës së shenjtë myslimane, Fitër Bajram, vëllau dhe axha vrau vëllanë dhe dy nipat e tij para se të vetëvritet, shkruan Fakte.

Sipas informacioneve paraprake vrasësi ka pasur probleme mentale ndërsa pas vrasjes së dyfishtë të vëllaut të tij dhe nipit në Gllumovë, ai ka ndjekur nipin tjetër deri në Kondovë!
Për të lexuar të plotë hap linkun e rradhës- link