Si ta kuptoni kur dikush ka pësuar një goditje në tru, ky veprim i vetëm do i shpëtojë jetën

Shumë sëmundje shfaqin shenja paralajmëruese, ashtu si shumë të tjera na gjejnë të papërgatitur dhe mund të rezultojnë fatale nëse askush nuk na jep ndihmën e parë.
Një nga këto probleme është dhe ishemia cerebrale, apo goditja në try që mund të ndodhë pa dhënë asnjë shenjë. hkaku kryesor i goditjes në tru është mungesa e furnizimit me gjak në këtë pjesë të trupit.
Për të lexuar të plotë hap linkun e rradhës- link