Ky fëmijë flinte çdo natë me një gjarpër. Por 11 vjet më vonë, të shohim se çfarë ai u bë!!

Ambath është një djalë 11-vjeçar nga Kamboxhia dhe, si shumë fëmijë, ai ka një manar. Por i përkëdheluri i tij nuk është ajo që juve do t’ju duket “e zakonshme”. Kjo është një 18-këmbëgjatë.

Kur Sambath ishte vetëm tre muajsh prindërit e tij gjetën një gjarpër nën shtratin e tij. Pitoni ishte gjithashtu vetëm një fëmijë në atë kohë dhe matet më pak se një këmbë të gjatë.
Ndiqe të plotë artikullin duke hapur lidhjen – Link