Ky është polici serb Miliq Krsta të cilin e vrau Selman Kadria!

Selman Kadria ka vrarë një nga antishqiptarët më të mëdhenj, një prej serbëve që ka bërë zullumet dhe krimet më mizore ndaj shqiptarëve, Milliq Kërstiqin – i njohur më shumë me mbiemrin Kërrsta!

Selman Kadria ishte nip i Kërstiqëve, sepse nënën e kishte serbe. Milliq Kërrsta kishte vrarë shumë patriotë shqiptarë që kundërshtonin regjimin serb!
Ndiqe të plotë artikullin duke hapur lidhjen – Link