Ushtarët serbë duke bartur trupin e një ushtari të UÇK-së, të vrarë në pritë

Në Zotën Operative të Pashtrikut gjatë luftës së fundit Ushtria Çlirimtare e Kosovës dhe policia serbe kishin zhvilluar betejë ashpër.

Dy ushtarë serb tërheqin një kalë që mbante trupin e një ushtari të UÇK-së i vrarë në pritë në kufirin midis Kosovës dhe Shqipërisë në malin e Pashtrikut më 9 gusht, 1998.
Ndiqe të plotë artikullin duke hapur lidhjen – Link