Kur Enver Hoxhaj thoshte: “Nëse fiton UÇK-ja, shkoj lypi Azil te Millosheviqi”

Në 1998 në Austri sa ishte student i ” Fondit 3 %”, si suharekas i Bukoshit, luftëtarët e UÇK-ës i quante “njerëz mali” dhe thoshte me krenari se nëse këta njerëzit e malit (dmth UÇK) e marrin pushtetin unë kam me ikë me lyp azil te Millosheviqi raporton shqipnews.info
Për të lexuar të plotë hap linkun e rradhës- link