URGJENT, Linda Morina shet Golf 2, Kush është i interesuar lajmërohuni….

URGJENT, Linda Morina shet Golf 2, Kush është i interesuar lajmërohuni.

Këngëtarja Linda Morina, duket se i ka dhënë fund muzikës dhe ka filluar të merret me tregti, të paktën këtë e thotë një postim i saj i publikuar në rrjetin social Facebook, ku shkruan se ka vendosur ta shes një veturë të tipit Golf ll! Për të lexuar të plotë hap linkun e rradhës- link