Ekskluzive: 4 orë nga arratisja spektakolare e Moisi Habilaj nga burgu i Katanias, e ndihmon Cosa Nostra në Itali dhe….

Ekskluzive: 4 orë nga arratisja spektakolare e Moisi Habilaj nga burgu i Katanias, e ndihmon Cosa Nostra në Itali dhe…Tashmë vëmendja përqëndrohet te i arratisuri Moisi Habilaj. Moisi Habilaj dhe dy persona u arratisën të dielën ne mengjes nga burgu, duke çarë gardhin rrethues dhe më pas përdorën çarçafët e të dënuarve për të kaluar murin.
Për të lexuar të plotë hap linkun e rradhës- link