Gilit i ndodh diçka e tmerrshme

Gili ka një kohë të gjatë në skenë dhe përgjatë këtyre viteve ajo solli hite të shumta që u pëlqyen nga publiku. Në kohën e rinisë së saj ishte këngëtarja që me pamjen e saj tërheqëse prej biondeje për për vete shumë fansa. Tani Gili është duke shkuar drejt moshës së shtyrë e kjo po vërehet edhe në pamjen e saj.
Për të lexuar të plotë hap linkun e rradhës- link