Lajm tragjik: Humb jetën Linda, vritet nga i dashuri i saj (

Ngjarja tragjike ka ndodhur para disa minutave. Në momentin e kryerjes së krimit, në banesë ka qenë edhe vllau i saj ku ai e ka gjetur të pajetë Lindën 25-vjeçaren në dhomën e saj. Ajo u vra nga i dashuri i saj, i cili pasi bëri vrasjen ka ikur menjëher. Por Në banesë kishin kamera dhe e kan regjistruar momentin kur ajo vritet nga i dashuri!
Për të lexuar të plotë hap linkun e rradhës- link