LAJM HISTORIK: SI I KISHTE PRERË SKËNDERBEU 500 SHQIPTAR MUSLIMAN PËR KURBAN BAJRAM

Mund të duket e pabesueshme por është e vërtetë. Skënderbeu kishte mbajtur gjithmonë Bajramin dhe festa e preferuar e tij kishte qenë Kurban Bajrami.

Gazetari Botaneser i specializuar për lajme historike ka zbuluar sesi heroi Gjergj Kastrioti Skënderbeu njëherë për një Kurban Bajram kishte prerë 500 shqiptar për ti bërë Kurban për Bajram.
Për të lexuar të plotë hap linkun e rradhës- link