Gjenerali kanadez: Shqiptarët janë nga njerëzit me vitalë dhe më të fortë në botë

Auron Tare sjell në vëmendje një letër të gjeneralit të Brigades Frederik William Burnham i Ushtrisë Britanike që ishte pjesë e forcës ndërkombëtare në Shkodër.Në një letër për Royal Medical Society shkruante:“Zotërinj gjatë një viti kam vizituar, operuar apo trajtuar 20, 133 paciente që kanë ardhur në Ambulancën e Kryqittë Bardhë këtu në Shkodër.
Për të lexuar të plotë hap linkun e rradhës- link