Statistikat që nuk i dinit asnjëherë për Shqipërinë Etnike

Megjithë indiferencën perëndimore, aktivistët shqiptarë nuk kishin reshtur përpjekjet e tyre për të trokitur në dyert e diplomacive të Fuqive të Mëdha.Kjo shembullohet më së miri edhe nga puna e Komitetit Shqiptar të Londrës, që grumbulloi patriotitë të devotshëm si Mehmet Konica dhe Filip Noga, shkruan albanews.ch.
Për të lexuar të plotë hap linkun e rradhës- link