FOTOKURIOZITETEVIDEO Kështu dukej Meka në kohën e profetit Muhamed

Në një muze në Mekë të Arabisë Saudite, gjendet planvendosja e Mekës gjatë kohës që jetonte profeti Muhamed.

Maketa e vendosur në muze, pasqyron planvendosjen e Mekës në vitin 610, ku në mes shihet Qabeja, ndërsa afër saj burimi i Zemzemit si dhe shtëpia ku ka lindur profeti.

Për të lexuar të plotë hap linkun e rradhës- link