“Tre vite burg për të martuarit që tradhtojnë”, ky është ligji i ri i BE-së!

„Tre vite burg do të dënohet tradhtia e përsëritur brenda një çifti bashkëshortor“. Ky është vendimi më i fundit nga Gjykata e Kasacionit Evropian.Ky ligj e konsideron krim tradhtinë dhe i dënon ata me gjobë ndaj ish-partnerit. Ndërsa, në një rast përsëritjeje mund të përfundojnë në burg deri në tre vjet.
Për të lexuar të plotë hap linkun e rradhës- link