Falë këtij njeriu, të gjithë bashkëfshatarët u bënë milionerë

Të gjithë 80 banorët e fshatit spanjoll Cerezales del Condado tanimë janë bërë milionerë.Jo se kanë fituar ndonjë lotari, por sepse thjesht ky vend ishte vendi i lindjes së Antonio Fernandez.Siç shkruajnë mediat e huaja, Fernandez kishte emigruar në Meksiko në vitin 1949, kur ishte 32-vjeç,dhe atje u bë drejtor ekzekutiv i kompanisë“Grupo Modelo”.
Për të lexuar të plotë hap linkun e rradhës- link