I dalluan një masë të çuditshme gjatë shtatzënisë, pas 8 muajsh ndodh e pabesueshmja

Një histori prekëse ka ndodhur me një nënë e cila rrezikoi jetën e saj dhe të fëmijës që kishte në bark, pasi një masë tumorale iu dallua në eko, kur ajo ishte 12-javëshe shtatzënë.Mickayla Jordan-Smyth -it iu tha fillimisht se kishte një shtatzëni të pjesshme molare që mund të shndërrohej në kancer, duke vënë në rrezik jetën e saj dhe të bebes.
Për të lexuar të plotë hap linkun e rradhës- link