Dera e qelisë numër 13 u hap me zhurmë. Dil jashtë, Data 18 dhjetor 1979

Pejë, 18 dhjetor 1979. Dera e qelisë numër 13 u hap me zhurmë. Dil jashtë, me urdhëruan gardianët. Pasi me prangosën, me morën nga krahët dhe u nisëm. Derisa po e përgatisja vetën për torturën e radhës, gardianët morën një kah tjetër. Nga një derë, (e pa njohur për mua) me nxorën në një oborr tjetër, dhe fill pas me futën në ndërtesën e gjykatës.
Hap reklamën / Vazhdo artikullin e plotë