Studimet e fundit kanë gjetur elementin që identifikohet si shkaku kryesor i rritjes së sëmundjeve kanceroze, kujdes e konsumojmë çdo ditë

Fakti që sheqeri dhe dhjamosja janë të lidhura me një rrezik në rritje të kancerit po bëhet tashmë i njohur. Vazhdimi i të ngrënit më shumë se trupi juaj ka nevojë duhet të promovojë rezistencën e insulinës nga fakti i thjeshtë se qelizat tuaja janë të theksuara nga puna e vendosur mbi ta nga ushqyesit e tepërt.
Hap reklamën / Vazhdo artikullin e plotë