Thoni lamtumirë arterieve të bllokuara, shtypjes së lartë të gjakut dhe kolesterolit

Niveli i lartë i kolesterolit renditet si problemi më i zakonshëm shëndetësor, dhe i prekë të gjithë njerëzit, e veçanërisht amerikanët. Ky problem është shkaktari kryesorë për shumë probleme kardiovaskulare që shkaktojnë sulmet në zemër, pavarësisht moshës apo gjinisë, transmeton Telegrafi.Faktorët që e shkaktojnë kolesterolin janë pirja e duhanit!
Hap reklamën / Vazhdo artikullin e plotë