A do të bjerë qeveria “Rama”?

Lulzim Basha dhe Monika Kryemadhi kanë deklaruar se protestat e fundit të janarit,do të sjellin edhe fundin e qeverisë Rama.Nëse realizohet ky objektiv,do të ishte hera e parë që një qeveri shqiptare e tre dekadave të fundit,do të binte prej shkundjes nga poshtë …

Është e vërtetë se,në vitin 1991,pas grevës së përgjithshme të punëtorëve dhe grevës së urisë së minatorëve të Valiasit,ra qeveria Nano.Por ajo nuk ra prej tyre..
Lexo lajmin e plotë duke klikuar në Link👇

Link