Urgjente! Mjekët: Mos i hani më këto 8 ushqime, shkaktojnë kancer

Image result for Urgjente! Mjekët: Mos i hani më këto 8 ushqime, shkaktojnë kancer

Sipas Fondit të Kërkimit Botëror për kancerin, pothuajse 20% e të gjitha llojeve të diagnostikuar të kancerit në Amerikë lidhen me pasivitet fizik, yndyrnat trupore, konsumi i tepërt i alkoolit, ushqim i varfër.

8 ushqimet që shkaktojnë kancerin:1. Sheqerna të rafinuara dhe ëmbëlsues artificialë.Sheqernat e rafinuara jo vetëm që njihen me nivelet e insulinës, por gjithashtu janë një ushqim i preferuar për qelizat e kancerit..
Lexo lajmin e plotë duke klikuar në Link👇

Link