Gjermani: Policët e trafikut ndalojnë autokolonën e ushtrisë amerikane që të kalojë në autostradë

Policia gjermane rikujton shoferët se askush nuk qëndron mbi ligjin. Masa erdhi pasi policët ndaluan disa automjete ushtarake amerikane të mbingarkuara dhe pa dokumentet e duhura.

Autostradat në Gjermani janë të famshme për trafikun e tyre me shpejtësi të lartë kështu që nuk është cudi që policia lokale të jetë gjithmonë në gatishmëri të lartë.Autokolona e ushtrisë amerikane e ngarkuar me topa dhe tanke nuk është diçka e përditshme..
Lexo lajmin e plotë duke klikuar në Link👇

Link