Si bëhet banja për të ulur temperaturën e fëmijës, ja gabimet më të shpeshta të prindërve

Temperatura nuk është sëmundje, por kundërpërgjigjie e organizmit që tregon se dicka nuk shkon mirë; pra një shënjë me rëndësi që nuk duhet nënvlerësuar asnjëherë.

Sa duhet të jetë temperatura normale? E matur nën sqetul, konsiderohet normale nga 35.8 deri në 37.2°C. Temperatura mund të pësojë disa luhatje normale; më e ulëta arrin psh midis orës 01 dhe 04, kur fëmija zgjohet mund ta ketë 36 gradë..
Lexo lajmin e plotë duke klikuar në Link👇

Link