Ata i thane te abortonte 4 nga 7 femije. Por ja si duken ata pas 18 vjetesh!

Ne 1997,Kenny dhe Bobbi McCaughey kanë qenë një nga çiftet më të famshme në mbarë botën,pasi ata kanë qenë në qendër të medias në mbarë botën.Ajo që e bëri këtë çift kaq të famshëm është fakti që Bobbi lindi shtatë foshnje të shëndetshme.

Në të vërtetë,këta foshnja ishin të parët që mbijetuan në septuplet,gjë që e bëri këtë çift një fenomen të vërtetë.Rrjedhimisht,kjo familje u shfaq në media..
Lexo lajmin e plotë duke klikuar në Link👇

Link