Shiko se si e lufton arra kancerin në prostatë…

Meshkujt të cilët vuajnë nga kanceri i prostatës mund të zvogëlojnë rrezikun e vdekjes me 34%…Këtë ka treguar një studim i pacientëve të sëmurë, pas një diete të pasur me arra.

Ky studim, i publikuar në gazetën britanike “Journal of cancer”, ka ardhur pas vëzhgimit të 47 mijë njerëzve për më shumë se 26 vjet…Ekspertët e “Harvard Medical Schoo”, kanë parë normat e vdekjes dhe kanë gjetur se të sëmurët..
Lexo lajmin e plotë duke klikuar në Link👇

Link