5 Përfitime mbresëlënëse të vitaminës E për lëkurën dhe flokët, dhe trajtime që mund të bëni vet

Për të gjitha këto trajtime unë do të përdor vitamin E si kapsula.Këto kapsula janë lehtësisht të disponueshme në çdo farmaci.Për të marrë vajin e tyre vetëm kapni dhe shtrydhni ato Ton sysh me Vitamina E.

Në vaj shtoni vajin e 1 kapsulës së vitaminës E.Shkundni mirë dhe toneri i vitaminës E është gati.Përdoreni atë çdo herë pas larjes së fytyrës.Trajtim brenda natës për buzët të thata..
Lexo lajmin e plotë duke klikuar në Link👇

Link