Helm në qumësht, nusja e sapomartuar vret burrin dhe…

Një e re e sapomartuar në Pakistan është arrestuar nën dyshimet se ka vrarë bashkëshortin e saj dhe së paku 12 të afërmit e tij me qumësht të helmuar..

Policia thotë se Asija Bibi kishte hedhur substancën vdekjeprurëse në qumësht,për burrin e saj,javën e kaluar,por ai nuk e piu.Më pas ajo e kishte zënë kos, dhe ia kishte dhënë për të ngrënë të gjithë familiarve të tij.
Lexo lajmin e plotë duke klikuar në Link👇

Link