Importi i mjeteve, ndryshojnë rregullat. Ja çfarë do bëhet me makinat e vjetra

Lajme jo të mira për ata që kanë në përdorim një automjet të vjetër.Me keq akoma për ata që do duan të fusin në vend makina të vjetra.Në 6 mujorin e parë të vitit 2018.

Pritet të hyjnë në fuqi rregullat e reja për importin e mjeteve në vendin tonë.Ministri i Turizmit dhe Mjedisit,Blendi Klosi tha se do të lejohet vetëm importi i mjeteve motorike të cilat plotësojnë standardet…
Lexo lajmin e plotë duke klikuar në Link👇

Link