Prapaskenat: Avokatja e Popullit, zgjedhur nga Basha, e bëri betimin në Kuvend dy muaj pas zgjedhjes. Mbronte vjehrrin e Bashës në Strasburg, kundër Shqipërisë

Nga marrëveshja e 18 majit mes Lulzim Bashës dhe Edi Ramës,PD ndër të tjera,mori edhe postin e Avokates së Popullit.Në këtë post u zgjodh Erinda Ballanca,e cila tani del se ka lidhje të ngushta me familjen e Bashës.

Taulant Balla ka zbardhur disa prapaskena,të cilat kanë dalë vetëm tani në skenë.Sipas tij,Ballanca nuk u betua në Kuvend kur u zgjodh,por një gjë të tillë.
Lexo lajmin e plotë duke klikuar në Link👇

Link