Fotografia e shqiptarit nga Maqedonia që tronditi botën

Image result for Fotografia e shqiptarit nga Maqedonia që tronditi botën

Në këtë fotografi Hajrush Ziberi lutet për jetën e tij, pasi ai kapet nga kriminelët serbë në Bosnjë në vitin 1991. Ai torturohet dhe me pas vritet nga “Tigrat e Arkanit”.Ron Havivi është një fotograf amerikan.

Autori i fotografive në të cilat shihet pak para vrasjes Hajrush Ziberi.Shqiptari nga Maqedonia që jetonte në Bijelinë të Bosnjës dhe HercegovinësAi u vra nga “Tigrat e Arkanit” në moshën 24 vjeçare..
Lexo lajmin e plotë duke klikuar në Link👇

Link