12 sinjalet që dërgon trupi kur niveli i sheqerit në gjak është tepër i lartë…

Diabeti ka një fillim të ngadaltë, i cili mund të vazhdojë për muaj të tërë dhe personat nuk vërejnë asgjë: simptomat pastaj mund të ngatërrohen me patologji ose çrregullime të tjera, duke ngadalësuar diagnozën dhe duke rrezikuar rrezikuar seriozishtt shëndetin tuaj.

Kjo është arsyeja pse është mirë të dimë simptomat që shkakton një nivel i lartë i sheqerit në gjak dhe të interesoheni për shëndetin tuaj..
Lexo lajmin e plotë duke klikuar në Link👇

Link