Ky ushqim “i shendetshem” mund të shkaktojë dëmtimin të trurit dhe kancerin e gjirit. Duhet të ndaloni menjëherëe përdorimin e tij!

Industria e sojeve po i bën njerëzit të besojnë se soja e përpunuar është e mirë për shëndetin e zemrës, edhe pse kjo nuk është e vërtetë. Këto produkte të fraksionuara – izolojnë dhe hidrolizojnë proteinat bimore.

për shkak të të gjitha sojeve të përpunuara, përmbajnë sasi të larta të fitateve dhe trypsinës. Ky ushqim mund te shkaktoje demtimin e kockes dhe kancerin e gjirit..
Lexo lajmin e plotë duke klikuar në Link👇

Link