Mbledhja prindërore në shkolle, jetimi e thirri në vend të prindit kryetarin Erdogan

Në një shkollë të Turqisë duhej mbajtur mbledhje prindërore.Në mesin e nxënësve ishte edhe një jetim, të cilit nuk kishte kush t’i vjen në mbledhjen prindërore ndaj e luti mësuesin t’i dërgoj letër.

Kryetarit Rexhep Taip Erdogan që të vjen si prind i tij.Mësuesi e dërgoi letrën, por tentoi ta bind nxënësin se kryetari ka shumë obligime rreth shtetit dhe ndoshta nuk do të mund të vjen..
Lexo lajmin e plotë duke klikuar në Link👇

Link